Cupcakes of een taart bakken voor een verjaardag?

Er zit een verjaardag aan te komen en overweegt wat je klaar gaat maken voor de visite. De keuze is enorm, maar een aantal dingen die iedereen wel lust dat zijn cupcakes en taarten. Om het allebei klaar te maken kan veel werk en tijd kosten. Maak daarom een goede overweging en kies voor een van deze opties. Hieronder bespreken we de mogelijkheden en voordelen van beide, zodat jij een weloverwogen beslissing maakt en de visite lekker kan smikkelen. 

Wanneer kies je ervoor om een taart te bakken

Wil jij graag voor tijd steken in een bijzonder bakrecept? Dan is een taart een slim idee. Je kunt een grote taart met veel verschillende ingrediënten maken en iedereen die bij je op visite komt kan er gelijkwaardig van genieten. 

Daarnaast kun je ook kiezen om alsnog verschillende keuzes op tafel te zetten door twee taarten te maken of door 1 grote taart te verdelen in twee of meerdere helften. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk worteltaart, kwark taart, een notentaart of een van de vele andere mogelijkheden die er zijn. Of natuurlijk een combinatie.

Heb je de focus op andere gerechten voor de visite, maar wil je toch een taart snel maken? Bestel dan de kant en klare ingrediënten van BoterenBloem.com met een handig stappenplan waarmee je binnen een mum van tijd alles op tafel hebt staan. 

Wanneer voor cupcakes kiezen

Cupcakes korten per stuk vaak meer tijd en zeker bij een grote groep visite kan te te veel tijd kosten. De grootte van de groep is dus een sterke factor om wel of niet voor cupcakes te kiezen. Het voordeel aan cupcakes is dat ze er ontzettend gezellig uitzien, lekker om te eten en je eenvoudiger variatie kunt maken. Het makkelijkste kun je spelen met de toppings die bovenop de cupcakes zitten en andere leuke figuurtjes om erop te maken. Heb je voldoende tijd en ben je op zoek naar iets wat sfeer maakt? Overweeg dan om voor cupcakes op de verjaardag te gaan. Wanneer je weinig tijd hebt dan kun je ook in dit geval voor de cupcakes van BoterenBloem gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *