Geen oven? Koop een airfryer!

Geen oven? Koop een airfryer!

Het bakken van taarten en cupcakes, voor velen een leuke hobby. Echter horen we vaak dat mensen kiezen om taarten en cupcakes te kopen in de winkel vanwege het ontbreken van een oven. De oven is natuurlijk onmisbaar om een goede taart te kunnen bakken. Geen oven maar je wilt toch een lekkere taart bakken? Hiervoor hebben fabrikanten als Philips en Inventum nu een handige oplossing!

Een standaard oven kost al snel 5 รก 600 euro exclusief de kosten van het inbouwen. Het hebben van een oven is erg handig maar het blijft een grote investering om enkel af en toe cupcakes of taart te bakken. Daarbij heeft ook niet iedereen de ruimte beschikbaar om een over in te (laten) bouwen.

De oplossing

Het is eenvoudig aan te sluiten, het kost slechts een fractie van een conventionele oven en zeker niet onbelangrijk: hij is ook nog eens makkelijk op te bergen! Maak kennis met de Philips Airfryer! De Philips Airfryer is volgens fabrikant een friteuse op hete lucht. Maar de Airfryer kan meer dan alleen frituren. Naast frituren kan de Airfryer ook worden gebruikt voor het grillen van een stukje vlees middels een speciale pan of rooster, het bakken (zoals in een oven) van overheerlijke (appel)taartjes en cupcakes. De laatste mogelijkheid is roosteren. Een kip goudbruin roosteren? Je raadt het al, het kan met de airfryer.

Welke airfryer is geschikt voor mij?

Het team achter Airfryer24.nl heeft diverse airfryers getest. Normaliter wordt de capaciteit van een airfryer uitgedrukt in bakcapaciteit friet (in gram/kilo). Een grote capaciteit betekent dat de airfryer een grote bakpan heeft. Voor het bakken van cupcakes en taart(jes) is dit natuurlijk een must. Daarom raden wij je aan om de grootste airfryer te kopen, bij voorkeur van het merk Philips gezien deze robuust gebouwd zijn en handig werken. Op moment van schrijven raden wij de Philips Airfryer XXL aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *